tirsdag 8. juni 2010


Vet dere, jeg er himla sosial. Er alltid selskapsyk jeg. Jeg elsker å ha gjester, men det er blitt litt sånn at ingen kommer på besøk hvis de ikke er bedt. Skjelden den kommer noen og bare ringer på døra vår. Det synes jeg er trist. Hvis jeg er stille, tror de jeg bor sammen med at jeg er syk. hihihihi. Mann min sier jeg er anti fugleskremsel som kommer borti alle mulige merkelige folk. Det er kanskje litt sant, jeg eier ikke fordommer. Jeg burde kanskje skjerpe meg litt, men jeg er så interesert i alt og alle, jo mer forskjellig folk er fra meg, jo mer spennede synes Anita det er. Sjefen min bruker å si at jeg burde vært fredsmegler i en eller annen krigssone. Jeg har masse venner fra hele verden og det er jo så gøy. Egentlig burde jeg ha drevet hotell så alle kunne å besøke meg. Joda, jeg er klin kokos gal. Så vet dere det!

3 kommentarer:

 1. Hehe ikke gal, bare sosial! Syns det høres kjekt ut jeg!
  Enig med deg, folk kunne godt vært litt flinkere til å stikke innom!

  Kjekt at du stakk innom meg:)
  Fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 2. hehehe... ja, vi fant jo hverandre ;-)

  Ja, husker godt da vi var sma hvordan naboer stakk innom hverandre uanmeldt. Passet det ikke (noe det stort sett alltid gjorde) sa gjorde det ingenting. Det var heller ikke sa mye om a ha sa mye a by pa - en kopp kaffe hadde man alltids og det var nok - eller at huset var strokent. Det var samvaeret og besoket som tellte.

  Jeg provde en gang etter at jeg flyttet til Oslo a besoke moren til en venninne av meg som bodde like ved. Hun ble sa redd, trodde noe hadde hendt! Ble jo glad for besok da hun skjonte det ikke var annet enn litt "selskapssyke" som herjet. Der var de ikke vant med at man bare kom innom, skjonte jeg jo fort!

  Ha en fin kveld, du ogsa! Kanskje du stikker innom noen ikveld?

  SvarSlett
 3. Hei Fru Radich

  Skal si du er tidlig oppe...04.14. De eneste som ringer på døren vår er avisselgere på søndagen...sånn er det desverre blitt for de fleste. Vi kan jo være litt flinkere til å gå på uventet besøk selv, så kanskje det genererer litt flere spontanbesøk....Tror de aller fleste ønsker seg mer besøk, men ingen gjør noe med det.

  Vi starter i kveld og stikker bort til min bror...

  Ha en fortryllende aften... Adios...

  SvarSlett