søndag 20. juni 2010Fredag den 18 hadde min kjære elskede mann og jeg vært gift i 22 år. Det har virkelig vært fine år hvor vi har opplevd både sorger og mest gleder sammen. Vi er alltid sammen når vi har fri, merkelig men vi blir aldri lei av hverandre. Vi lever og ånder for ungene våre som slett ikke er småunger lenger. Huset vårt og reise på ferier.I år ble det litt spesiell brylluppsdag jeg var hele formiddagen på Oslotur med sjefen min. Vi stengte kontoret og dro avgårde i hennes cab til Oslo på shopping, veldig koselig. Etterpå møtte jeg mann min hjemme hos sønn vår i Oslo for å hjelpe han og kjæresten å komme iorden i den nye leiligheten på Bjølsen. Rart at han nå er ferdig med 2 år på medisin studie. På kvelden kom flere av de han studerer sammen med, jeg er så glad for at jeg får møte vennene de har i Oslo. En ting er sikkert, jeg er kjempefornøyd med svigerdattra vår. Gleder meg til neste Oslotur allerede.Lørdag var det 8 år siden pappa døde i trafikkulykke, savner han veldig, er så mye jeg skulle fortalt han om. Vet at han hadde vært kjempe stolt av barnebarna sine. Noen ganger håper jeg at han sitter oppe i himmelen og følger med på alt som skjer. Hver gang det skjer noe gøy tenker jeg det skulle jeg fortalt deg pappa. Han har alltid vært mitt store forbilde.Ellers har jeg sitte 1o timer og sett på bryllyppet i Sverige, elsker sånt jeg. Håpløs romantisk. Bildene jeg har lagt ut er av to hjerter som henger på soverommet vårt, så er det sjefen min fra turen vår, og gavsted til pappa. Ønsker alle en fin uke!

3 kommentarer:

 1. Hei pa deg du!
  Ja, sann er det med tiden - ikke alltid man kan feire tradisjonelt, men med et bunnsolid forhold sa gar det ogsa. Sikkert koselig a bruke dagen med sonn og svigerdatter!

  Skjonner sa godt savnet av pappaen din. Min pappa dode altfor ung for 16 ar siden og vi naermer oss arsdagen. Den dagen er alltid litt sar, ja.

  Fikk med meg litt av bryllupet gjennom internet. Hun var jo bare utrolig vakker. Haper de blir lykkelige.

  Ha en fin uke, Anita!
  klem Mette

  SvarSlett
 2. Høres ut som en fin Oslotur!
  Litt av en "sjef" du har:)
  Ja det er koselig å få være med barn og svigerbarn!
  Veldig trist å høre om din far...jeg er ganske sikker på at han "følger" med dere:)

  Vi har vært på hytten i helgen, uten tv, så mye bryllup ble det ikke på meg. Men hørte nok på radion til å få frem tårene og bli skikkelig rørt!
  Turid:)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en flott helg!

  Gratulerer med vel overstått! Kos å feire sammen med sønn og svigerdatter og deres venner. Da føler men virkelig at man har lyktes og at man har blitt velsignet med kjekke barn!

  Trist med pappaen din, selv om årene går er savnet stort. Vi mistet en kjær venn for 5 år siden og jeg tar meg også stadig å ha ting jeg vil fortelle og "lufte" med han..

  Kos at du rakk å sende mammaen din avgårde til Kypros. Frister med sol og varme.. Selv om det hjelper på med en soldag som igår.

  Så kos å ha så godt forhold til sjefen sin! Gull verdt! Men som jeg sa tidligere -jeg er sikker på at du fortjener det stort! :)

  Nyt den nye uka, et skritt nærmere ferie :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett