fredag 25. juni 2010


Endelig helg og bare en uke igjen til ferie. Har vært en travel uke her med mye jobb. Lange dager hvor jeg har sovnet bare jeg har kommet inn på sofaen. Nå i helgen skal vi en tur til Oslo og besøke vår kjære sønn og svigerdatter. Rart dette er første sommeren de ikke er hjemme, men jobber i Oslo. 2 år av medisinstudie er ferdig. Rart at de blir så store.

Her om dagen var jeg hjemme hos mamma, der fant jeg to gamle mugger som jeg fant ut at jeg tregte å ha blomster i, de var vist etter min bestemor, men jeg fikk de av mamma. Kjempefine synes jeg.

Ønsker alle en super helg! ( Legger ved et bilde av muggene mine)

3 kommentarer:

 1. Hei :) en stund siden jeg har vært innom deg og lagt igjen en hilsen nå... men har vært her og lest da fordi... så fine mugger du fikk av din mor.. ta godt vare på dem.. de var kjempe fine!!

  Gratulerer med vell overstått brylupps dag. Dere hadde nok å gjøre den dagen så jeg ut i fra innlegget ditt... kjekt å besøke sønnen og svigerdatteren da..

  FIn gravstein du har på din fars gravsted.. skjønner det at de kan være tungt å tenke på han enda og at du ville ha fortalt han mye hadde han levd.. men husk... han ser deg og er med deg...

  Ha ei flott helg:)

  Klem fra Evelyn

  SvarSlett
 2. Jeg synes også at det er merkelig med mine jenter som plutselig er blitt voksne, det gikk så fort. Men det er kjekt å se at de vokser opp og blir flinke fornuftige mennesker.

  Tror det kommer til å bli tomt i huset når yngstejenta flytter til Oslo til høsten, men det er jo sånn det skal være.

  Vi vil jo ikke ha dem boende hjemme alltid heller...

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 3. Sa lekre mugger!

  I ar er tenaringen borte fra oss ca 4 uker av ferien... ja, ting endrer seg... Men det betyr ogsa at vi far masse tid sammen som ektepar igjen og DET er deilig... ;-) ALdri sa galt at det ikke er godt for noe...

  SvarSlett