søndag 6. juni 2010


Denne helga har vi vært på hytta, deilig med sol og sommer. Øystein og jeg elsker å sole oss og bade, nå er ikke badetempraturen noe å skryte av enda, så vi har holdt oss på land. Vi har prøvd å spise middag ute hver kveld, brrrrrrrrrrrrr litt mye vind og kaldt. Venter på mer varme. Kan ikke si at jeg føler meg klar for ny uke, er så deilig å ha fri. Men i morgen er det hverdag igjen. Ønsker alle en super uke! Legger ut noen bilder fra helga på hytta.

3 kommentarer:

 1. Ja deilig å komme seg bort noen dager, men samme her hos oss...sol men kald vind. Men har fått gjort litt på våres "hytte", som bare er en vogn med spikertelt og terrasse med utekjøkken. Men vi har aldri hatt noe sånt...og storkoser oss;-)

  Så bra at det ordnet seg med ferien! Kjekkest å ha ferie isammen:)
  Turid:)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en deilig helg! Hjelper så med sol og varme, selv om det er kald vind.. Vi har også kledd på jakker og spist ute hver kveld! Har hatt besøk fra nord og virkelig kost oss!

  Helg er deilig, men helt enig -det er tungt å ta fatt på ny uke.. Helga går bare så altfor fort..

  Tusen takk for alltid så koselige hilsener fra deg..

  Nyt sommerkvelden!

  Sommerkveld fra Tove

  SvarSlett
 3. Takk for den koselig hilsen fra bade deg og Oystein. Jammen er verden liten, eller hva? ;-)

  Vi grillet ogsa ute i gar kveld etter en deilig sommerdag, men tror du ikke regnet stod i bakken 10 min etter at vi var kommet inn. Og siden har det regnet. Vel, det er vel godt for plenen skulle jeg tro.

  Ha en fin uke og hils Oystein og din svigermor!

  SvarSlett