torsdag 3. juni 2010I dag har jeg vært ute og kosa meg sammen med to venniner Anita og Synnøve. Vi ble kjent på vidregående og etter det har vi holdt kontakten. Ingenting er som å være sammen med dem. Vi kjenner hverandre så godt. Jenteskravling er jo noe for seg selv. Ingenting kan måle seg med det. Vi finser og hylskratter like mye som for 25 år siden. Kjempe glad i dem!

5 kommentarer:

 1. Sa koselig innlegg om "gamle" venner!

  Det er nesten litt utrolig, men det er den "riktige" Oystein! Verden er jammen rar! Jeg tror vi er like gamle (63-ars model), men jeg lekte nok mest med Elisabeth. Johnny var "altfor" stor og voksen til a bry seg med oss! Vi (jeg har ei soster) bodde helt nederst i Foltmarsvei hvor Oysteins familie ogsa bodde for de flyttet. Vi refererer fortsatt til gamlehuset i Foltmarsvei som "Olsen-Radich huset" ;-)De senere arene har jeg ofte truffet Oystein's mor pa bokhandleren ;-) Du ma hilse sa mye til Elisabeth - regner med hun kanskje husker meg bedre. ;-)

  SvarSlett
 2. Så kjempekoselig med venner man deler gode minner og historier med. Nydelig mat også, så veldig fristende ut :)

  Nyt kvelden!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Kjekt med gamle venninner. Jeg hadde det også kjempekoselig i går kveld med mine gamle klassevenninner.... ser så deilig ut med sol og varme. Her er sol, men iskald vind som gjør det umulig å sitte utendørs...Ha en strålende kveld.

  SvarSlett
 4. Her fant jeg jammen en koselig blogg!
  Har skumlest gjennom hele bloggen. Artig at du skriver bok. Det har alltid vært min drøm:) Skrev manus til en barne/ungdomsbok engang...men den ligger no der i skuffen. (Har prøvd å gi den ut da....) Jeg skal i allefall kjøpe din, for den hørtes spennende ut:)
  Legger deg på listen min jeg, så finner jeg tilbake!

  SvarSlett
 5. HEi :)

  først av alt... så kjekt at du fikk så mange uker ferie da og sammen med din mann..det var kjekt at det ordna seg... fine bilder fra tur på bloggen din.. Koselig :):)

  Så kjekt med gode venner som man kan dele gode minner sammen med og ha den gode praten. Så kjempe koselig ut.

  Ha en fin fredag :):)

  Klem

  SvarSlett