mandag 14. juni 2010


Det har ikke vært mye tid til å skrive på bloggen de siste dagene. Har hundre baller i lufta jeg, det er litt typisk meg. Snart har min kjære og jeg brylluppsdag 22 år.....snart sølvbryllupp tenker jeg da. Liker å planlegge i lang tid på forhånd jeg når det er noe ekstra. Og om tre år skal gubben og jeg på en skikkelig ferie, det har jeg bestemt! Planen er USA. Så her om dagen var jeg og henta meg litt kataloger for å friste litt. Jeg har nesten bestemt at vi skal fly til New York og være der noen dager, og videre til Florida, kanskje avslutter vi med et lite cruise. Her er det bare et par problemer jeg treger penger. Og jeg lider av ekstrem flyskrekk, det er aldeles forferdelig. Jeg er helt sikker på at jeg skal dø hver gang. Ser terrorister overalt. Skjønner ikke at jeg utsetter meg for det engang, men jeg gjør det gang på gang. Jeg synes det lukter brent, hører skumle lyder. Dumme meg! Nå skal vi jo til Egypt om noen uker, gledegruer meg. Huff, jeg grøsser, får nok få meg noe beroligende av legen min, det er de eneste tilfellene jeg treger sånt.... Men tross alt jeg gleder meg veldig til ferien.

5 kommentarer:

 1. Håper dere får en kjekk tyrkiaferie og så har du jo litt tid (3 år)til å spare penger til den sore amerikaturen. New York er en "masete" by synes jeg, men alikevel har jeg lyst å reise dit igjen og igjen... det er noe med den byen...Florida er jo også kjekt, 20 år siden jeg var der. Når det gjelder flyskrekk så har jeg jobbet som flyvertinne i 23 år. De aller fleste som lider av det, klarer seg veldig godt bare vi er kommet opp i luften og igang. Det er jo noe kjekt som venter i andre enden.Jeg har ingen gode råd å gi deg, for vi er jo alle så forskjellige.

  Ha en strålende kvel.

  SvarSlett
 2. Wow! Tøff du er!
  Jeg har også flyskrekk...så vi kommer ikke så langt... Men du derimot er skikkelig TØFF:) Det kommer til å bli en super tur, både nå i sommer den om 3 år:)

  SvarSlett
 3. Jammen er du tøff som trosser flyskrekken!

  Du får roe ned på forhånd og sove deg gjennom turen, på skuldra til din kjære! :)

  Tusen takk for alltid så kos hilsen hos meg!
  Jeg blir så glad og føler nesten at jeg kjenner deg litt :)

  Nyt opptrappingen til ferie og god sparing til USA-turen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei!!!

  Synes du er tøff som trosser flyskrekken!!! Tenk hva du hadde gått glipp av dersom du hadde blitt hjemme. Tøft når det står på,
  men herlig etterpå.

  Jeg har samme problemet når det gjelder bølger,
  og turen til Kragerø i fjor sommer var en stor prøvelse. Men når jeg var vel fremme nøt jeg dagene til det fulle, frem til vi skulle hjem igjen. Ble liggende værfast ganske mange dager faktisk før vi fikk krysset over igjen. Bare på grunn av ho mor. Men sånn er det.

  Kan tenke meg dere ser frem i mot turen til Egypt nå. Jeg ser frem imot 3 uker i båten med forhåpentlig godt og varmt vær. Bare noen få uker igjen.

  Ha en fortsatt fin dag!!!

  Klem fra
  Marianne

  SvarSlett
 5. Hei Anita,

  Ja, det er ikke like mye tid til bloggingen na pa sommeren! Merker det selv ogsa! ;-)

  Utrolig heftige tilstander hos dere i helgen, skjonner jeg! Nei, det er ikke lett a vaere 18... Haper alle smatuppene har kommet seg etter helgens strabaser. Og mor ogsa.

  Helt enig i at det er godt a ha et mal a jobbe/spare mot. Det blir liksom lettere a spare nar man VET hva det skal ga til. Utrolig mye dill man ellers sloser penger pa. Har feriert mye i Florida, sa si fra om du vil ha tips!

  Ha en fantastisk sommerkveld!

  stor klem Mette

  SvarSlett