søndag 26. september 2010
Her sitter jeg da, det er søndag ettermidag og jeg har den berømte "søndagsfølelsen" litt sånn hvor ble det av denne helga da... Merker at jeg bør rydde vekk korte bukser og bør begynne med sokker og sko, fryser, men jeg niholder på sommerfølelsen. Og drømmer meg stadig vekk tilbake til Egypt, blir nok ikke så altfor lenge til neste tur. Tenkte jeg skulle vise dere litt mer av det jeg shoppa der nede, så neste episode med shoppingbilder kommer her.

4 kommentarer:

 1. Hei pa deg vennen!
  Ja, sondagsfolelse her ogsa. Sonnen min snakket om det over lunsj idag... liker det ikke noe saerlig, han heller. Det niregner og er surt. Ma nok pa med varme i huset, kjenner jeg. Skal en tur bortom den norske venninnen min som bor i byen frem til jul med noen pledd, litt toy de har glemt etc. Sa blir det ikke sa intens sondagsfolelse allikevel, kanskje...

  Veldig fine innkjop, da! Elsket de parfymeflaskene dine! Sa skjore og sa lekre.

  Du far ta den en god kopp te, en god bok og kose deg litt pa sondagskvelden!

  klem Mette

  SvarSlett
 2. Tusen takk for alltid så fine kommentarer på bloggen min. Helgene har en tendens til å gå så fort. Jeg jobber de fleste helger og har i dag vært en tur til London og hjem igjen. Det er synd sommeren er over, men vi får kose oss så best vi kan mens vi venter på neste, og i mellomtiden har vi jo jul....

  Ha en flott søndagskveld.

  SvarSlett
 3. Hei hei og tusen takk for kos hilsen, alltid koselig å ha "besøk" av deg..

  Så flotte skatter du har tatt med hjem. Koselig med gode minner :)

  Jeg har bare akkurat lagt sandalene tilside, men prøver å holde ut så lenge som mulig :) Men NÅ er støvletter og varme jakker tatt frem..

  Ha en skjønn høstkveld og uke. Kos deg inne i varmen og nyt :)

  Stor klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for alltid koselig kommentar hos meg!!!

  Hi, hi - nå lurer du nå tenker jeg. Og du må nok lure litt til. ;)

  Flink til å shoppe du også ser jeg. Gubben har gitt meg forbud mot flere loppis nå. ;) Også det som er så billig æ gett.

  Ha en fortsatt fin uke!!!

  Klem fra
  Marianne

  SvarSlett