mandag 20. september 2010


Her går det unna i svingene, litt mye jobbing om dagen. Eller for å si det pent jeg er innmari sliten, sliter med astmaen min. Og da er det tungt å være på jobb i 10 timer, her hjemme må jeg hvile meg mens jeg henger opp klesvask, det er så langt unna sånn jeg egentlig er. Har vært en tur hos legen min, som jeg vanligvis er veldig fornøyd med, men denne gangen tror jeg han hadde litt travelt. Blir litt matt jeg da.... følte bare han skrev ut nye medisiner til meg.

Ellers er det ikke bare bare å være mor når de håpefulle begynner å bli store, her begynner venninnene til dattra vår å få lappen, og snart er det dattra vår sin tur. Er ikke bare lett det se, ligger våken når de er ute og venter....sover ikke skikkelig før hun er kommet hjem. Huff, jeg er hønemor. Nå på lørdag fikk bestevenninna lappen, og kom med bil og henta Anne-Marte. Ønsker alle en super uke!

5 kommentarer:

 1. Der var du igjen, jo. Har regnet med at du har hatt nok og gjøre etter ferien, og det viser seg jo og være rett.

  Så leit at du er i dårlig form om dagen. Håper du snart blir bedre.

  Er midt oppe i det jeg også. Guttungen har hatt lappen en stund nå, og jeg er faktisk glad når han kjører selv. Derimot IKKE så glad når han sitter på med andre. Det værste er når han er på byen i Fredrikstad. Da sover ikke mor før far og sønn informerer via telefon om at de er på vei hjem (far henter nemlig).

  Ha en fin uke!!!

  Klem fra
  Marianne

  SvarSlett
 2. Ikke noe kjekt når formen ikke er på topp:( Kjenner til den skuffelsen når legen ikke "hører etter".

  Er skikkelig hønemor jeg også, så jeg vet akkurat hvordan du har det!

  Klem fra Turid;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for skjønne ord hos meg, jeg blir så glad :)

  Skjønner godt at det er vanskelig å slippe taket og at du ikke helt slapper av før hun er i hus igjen :) Men jeg er helt sikker på at du har formidlet gode verdier og at det går veldig bra..

  Høres ut som slitsomme dager, håper formen snart er på plass igjen og at hverdagen sklir lettere!

  God bedring og nyt de små ting :)

  Varm klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Huff da ikke noe kjekt å ikke føle seg helt i form.. da blir dagene slitsom. Håper det vill gå bedre etterhvert.. astma kan være skikkelig slitsomt det så skjønner at du er sliten.

  Håper legen din har bedre tid neste gang.. man føle fort viss ikke de har tid til en når en kommer inn til de. Og det syns jeg er kjedelig, for da sitter man ofte med en følelse av at man er til bry.

  Ja , det er noe dette når barna blir så stor at de kjører opp også.. kjenner til den. Er nok ikke bare du som er en hønemor.

  Ha en fin dag og God bedring:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Godt a hore fra deg igjen, Anita! Men ikke godt a hore at du sliter med astmaen. Det kan ikke vaere lett, nei! Pass na pa deg selv og ta det med ro. Hva med a kanskje fa en halv sykemelding for en periode nar det star pa som vaerst? Haper du blir bedre.

  Skjonner godt honemor-bekymringene. Trost deg med at vi er flere av det slaget. Folger med "jobben", vet du.

  ha en fiin dag.
  klem Mette

  SvarSlett