fredag 23. april 2010


I ettermiddag har jeg bakt Focaccia. Jeg la de i to former istenden for i langpanna denne gangen. Her kommer en lett og grei oppskrift.


1pk gjær

3dl vann

1 ts sukker

1 ts salt

3 s.s olivenolje

7 dl. hvetemel

Heves

Ha Olivenolje, grovt salt og tørket rosmarin på toppen.

Stekes i 220 grader i ca.20 min.

4 kommentarer:

  1. Hei på deg!!!

    Morsomt å finne flere Særpe-jenter her i blogglandia.

    Ha en fin helg!!!

    Hilsen
    Marianne

    SvarSlett
  2. Hei!

    Så koselig med hilsen:)) Flere fra Borgenhaugen her, hihi:)) Koselig!

    Så flott blogg du har.. Legger deg til jeg om det er ok:)

    God klem fra Tonje

    SvarSlett
  3. Hei takk for koselig hilsen :-)
    Hyggelig at du har lagt deg til som følger.
    Ønsker deg en strålende helg
    Klem Anita

    SvarSlett
  4. Oj dette ser deilig ut. Nå ble jeg sulten. har sittet og blogget litt nå og da går tida som en røyk.
    Ønsker deg en god helg

    SvarSlett