fredag 27. august 2010Har landet i Norge etter noen flotte dager i Egypt. Maken til ferie har jeg aldri hatt, beste som vi har opplevd. En ting er klart jeg er grepet av Egypt syken, og den er uhelbredelig tror jeg. Skal tilbake så fort som mulig. Maken til nydelige mennesker skal du lete lenge etter. Supert hotell, fin strand og en eventyrlig shopping. Jeg har svart belte i shopping og er oppe til ny prøve hver sommerferie, og besto prøven med glans denne gangen også, hihihi. Nei, har bare en ting å si jeg. Ta meg tilbake til Egypt. (Gubben min har lovet meg at vi skal reise tilbake). Tårene sila når vi skulle sette oss på bussen hjem.

5 kommentarer:

 1. Så kjekt at dere hadde fin ferie. Det er alltid godt å ha gode minner å "tære" på utover høsten og vinteren...

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 2. Høres ut som en nydelig ferie, brune og lekre. Deilig når alt klaffer og opplevelsen blir sååå bra! Veldig kos å høre!

  Skjønner godt at du sitter oppe og venter. Man finner ikke roen når de ute å farter. Mine er heldigvis for små enda -men det kommer..
  Og så husker jeg så godt tilbake når jeg var ung og hvordan dette var..

  Håper datteren din er hjemme allerede. Jeg har vært et par timer i garasjen å malt nå :)

  Kos å ha deg tilbake :)

  God helg og klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Hei :) så kjekt å høre at dere har hatt en kjempe fin tur.. fine bilde. Kjekt med gode minne å ta med seg videre:)

  Ha en flott helg :)

  Klem fra Evelyn

  SvarSlett
 4. Så flott dere har hatt en fin ferie!
  Fine bilder;)

  SvarSlett
 5. Jeg hadde skrevet en laaaang melding til deg, og av en eller annen grunn forsvant den. Typisk! Det jeg ville si var at det var flott at dere har hatt det sa bra pa ferien!

  Tenkte ogsa litt pa deg som var bekymret for dattra di. Det er ikke moro nar man ikke blir helt enige om rammene... Du gjor jo bare jobben din som mamma nar du bekymrer deg. Det bare folger med, det. Husk na pa at det vil jo helst ga bra!

  ha en fiiiiin uke!
  klem Mette

  SvarSlett