søndag 1. august 2010
I dag er det mandag og jeg begynner på tre nye uker med ferie. Jammen heldig som har fått så mye ferie i år. Om nøyaktig to uker sitter vi på fly til Egypt nå. Gleder meg veldig. Men i dag tror jeg at jeg bør prøve å få tak i min fantastiske fastlege. Har grusomt vondt i ryggen, har funne en skummel kul på beinet mitt og halve ansiktet mitt "sover". Mye feil. Jeg er sånn passe hysterisk for å bli syk. Etter at jeg har mistet to av de beste venninne mine av kreft har jeg fått litt fort panikk. Så nå trenger jeg en som kan fortelle meg at det ikke feiler meg noe farlig. Stakkar sønn min som utdanner seg til lege, kommer vel stadig til å få telefon fra en småbekymret mor. Jeg tenker mye på at jeg skal prøve å ikke mase på han.

Ettersom det stadig regner i detta landet her har jeg gått amok i bokhandelen. Egentlig burde jeg hatt forbud mot å gå inn der. Handler altfor mye. Jeg sitter her med 9 uleste bøker, så jeg skal ikke kjede meg i ferien. Min kjære mann jobber om dagen så jeg har mer enn nok tid til å gjøre sånn ting som han ikke synes er så gøy at jeg gjør. Han liker ikke at jeg leser. Øystein er utrolig selskapsyk.

Her om dagen var vi ute og spiste middag med svigermor og hennes samboer. Vi var på Quality resort og spa. Utrolig god middag. Og vet dere Øystein og jeg fant hvor vi gjerne vil tilbringe tiden når vi blir "gamle". Legger ut bilde fra middagen og Nøtholmen hvor vi drømmer om å bo..... Ønsker alle en super dag!

2 kommentarer:

 1. Et ypperlig sted å bli gammel på.. :)

  Så herlig med ferie igjen. Bare raskt innom for å ønske deg god ferie og riktig god tur til Egypt. Håper legen din kan avkrefte at det er noe galt og at alt har en naturlig og ufarlig forklaring..

  Nyt turen!

  Stor klem fra Tove -som tar turen opp til hytta og jentene igjen :) Gleder meg, driver egentlig å pakker nå...

  SvarSlett
 2. Ja, det var STEDET, ja! ;-)

  Kom deg til legen og fa beroliget deg selv. Det er ikke noe godt a ga og tenke pa hva som KANSKJE kan vaere... Kjenner godt den panikken etter at en venninne av meg fikk brystkreft. Det ble en oppvekker for oss andre. Det har heldigvis gatt bra med henne, men vi gar alle til jevnlig kontroll. Best a fa slike bekymringer avkreftet.

  Jeg jobber denne uken, men neste uke skal jeg en tur til Norge - gleder meg!

  kos deg i sommerdagen!
  klem Mette

  SvarSlett