tirsdag 25. mai 2010


Slutt på langhelg og mange late dager. Vi har vært både på hytta og hjemme på verandaen, grilla og kosa oss. Er jo så deilig. Men i dag var det vist tilbake til hverdagen. Vært flink i dag vaska huset, handlet mat, etterpå har jeg vært på helsestudio sammen med datteren min. Føler meg aldri helt vell på sånne steder jeg. Når vi var ferdig tok vi solarium. Deilig! Nå skal resten av kvelden nytes, før det er jobb i morgen.

6 kommentarer:

 1. Så flink du er! Får så god samvittighet etter å ha trent -da kan man kose seg med god samvittighet etterpå :)

  Jeg svømte i dag tidlig og har vært flink hele dagen, så kanskje blir det noe kos til Frustrerte Fruer i kved... :)

  Ha en flott kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært!!! Og for noen kuuule sko. Minner meg på at jeg snart må kjøpe nye tursko. De jeg kjøpte i fjor er snart utgått. :)

  Ha en strålende kveld!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 3. Hei :)

  for noen fine sko du har.. flotte farger på de.

  Så flink du er som har begynt på helsestudio, jeg har også gått på helsestudio .. og skal begynne på igjen nå til høsten. Trives veldig godt med den treningen jeg da, i alle fall på vinterstid og når været er stygt. Gleder meg til høsten og ta opp igjen denne treningen.. elsker å trene i gruppe da enten spinning eller Body pump... ikke så glad i å bare trene vekter alene.

  Men du husk.. alle har nok med sitt når de er på en slik plass.. man kan kansje føle at folk titter og lurer på hva en gjør der... men de fleste har nok nok md sitt.

  Ha en fin onsdag :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei pa deg! Tuuuuusen takk for den superhyggelige kommentaren pa bloggen min! Jeg ble rent rort, jeg! ;-)

  Sa flink du er a trene! Bry deg ikke om andre. Enig med xxxl at folk har stort sett nok med seg selv der. Og OM de titter - hva sa? Jeg bryr meg mindre og mindre om hva folk sier/tenker etter som arene gar. Ser for meg at jeg blir en av disse veldig frittalende gamle tantene som gjor hele familien flau... ;-) Sta pa, du! DU gjor det jo for deg selv!

  Kuuule sko, ja!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Har aldri satt mine bein på et treningssenter jeg... liker meg best ute i friluft og stillhet. Det viktigste er å komme seg opp av stolen og i litt aktivitet, så får vi finne ut hva som passer best for en selv...

  Ha en strålende kveld...

  SvarSlett
 6. Hei på deg!! Takk for koselig hilsen inne hos meg!! Koselig blogg du har så jeg takker for at du fant min og jeg legger deg til jeg!!

  For et vakkert bilde da....herlige mannen din!!

  SvarSlett