torsdag 27. mai 2010
På jobben min hender det vi får altmulig av pasientene våre. Alt fra kaker, blomster og hjemmelagede dekrasjoner. Her om dagen kom en eldre mann og hadde med seg tanna som han hadde mistet i en liten eske. Ved siden av hadde han med seg 50 Løvetann til meg. Her er en tann og 50 løvetenner sa han. Innmari søt da......


Ellers er jeg ganske sur i dag forresten, er ikke så ofte jeg er det. Det ser nemlig ut som om jeg bare får en uke ferie sammen med min kjære mann i år. Den uka vi skal til Egypt, gleder meg. Sjefen min tar alltid ferie i August og det passer ikke alltid inn på jobben til mann min. Ikke lett det der. Blir litt lei meg jeg da..... sukk.

5 kommentarer:

 1. Hei!!!

  Tusen takk for alltid like koselig kommentar,
  Anita!!!

  Så synd at dere bare får en uke sammen. Dere får kose dere ekstra den uka, da. Kællen har fått ny jobb, men begynner heldigvis ikke før i
  august. Det vil si 3 ukers FELLES fellesferie på oss.

  I kveld blir det fotballkamp på meg, dvs. litt fri.

  Ha en fortsatt fin dag!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 2. Hei,

  For en søt historie! :)

  Uffa, så synd med ferien. Dere får prøve å få til lange deilige helger og nyte fine ettermiddager. Men, det er jo noe eget med ferien da, man lever annerledes og fokus er et annet!!

  Tusen hjertelig takk for kjempekos hilsen hos meg.. Det er alltid så kos!

  Ha en flott kveld (jeg skal rushe avgårde på foreldremøte på skolen og driver å finner barnevakt for barna samtidig!) ha ha..

  KKlem fra Tove

  SvarSlett
 3. Artig pasient da. Han med løvetenner. Forstår godt du blir skuffet med bare en uke sammen med din mann. det er nå kjekkest å feriere sammen da.
  Klem

  SvarSlett
 4. En morsom historie, den med løvetennene... måtte lese den høyt for min bedre halvdel og vi fikk oss en god latter....

  Ferie er ikke alltid enkelt og jeg snakker av erfaring... blir ofte bedre når en har fått venne seg til tanken en stund.

  SvarSlett
 5. Hei :)

  Lo godt jeg nå.. litt av noen gaver du får.. hehe orginalt da.. hihi..

  Æsj dumt da at du får bare ei uke sammen med din mann.. men prøv å se positivt på de .. og kos dere med den uka dere får sammen. Ikke enkelt dette.

  Skjønner godt at du blir sliten etter mange timer på jobb der du står stort sett hele dagen, og da skjønner jeg også at overskuddet til trim ikke er til stede. Jeg er jo i en særstilling akkurat nå da da jeg er hjemme værende... blir vell sikkert noe annet når jeg begynner på jobb igjen til høsten.

  Veldig koselig å høre fra deg inne på bloggen min, det setter jeg stor pris på.

  Ha en fin fredag :)

  Klem

  SvarSlett