søndag 30. mai 2010I dag har min kjære Øystein og jeg vært og kjørt gokart. Hm, vet ikke helt om det her er min stil. Men litt gøy var det jo. Ellers har vi vært hjemme og slappet av i helga, i går benket vi oss foran tv for å se på grand prix. Ikke så oppløftenede sett med norske øyne. Etter jeg hadde lagt meg surret mange av sangene rundt i hode på meg. Til å bli tullete av, så ille at jeg drømte at jeg var på chartertur med Didrik Solli-Tangen. Og halve hotellet var matforgifta. Måtte le når jeg våkna. Ellers venter jeg på litt varmere dager nå. Synes noen sa det var 10 grader i sjøen, huff det er kaldt. Ønsker der en super uke alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Sa toffe dere er! Ja, ja, man skal prove det meste her i livet ;-)

  MGP har surret rundt her i huset ogsa. Jeg kom forsent hjem til a se/hore, men fikk referat av Tenaringen og Professoren og det har surret rundt pa radioen i hele dag. Godt det er over for i ar, kanskje ;-)

  Her er det fridag imorgen sa Tenaringen og jeg holder pa a rydde rommet hans. Han skal bytte rom med arbeidsrommet som er mye storre enn hans gamle barnerom. UTROLIG hva som er blitt samlet pa igjennom arene... Pose pa pose baeres ut. Hadde det enda vaert noe a gi bort, men gutter samler pa sa mye "dill" (stener, skjell, skruer, gummistrikk, gamle sjakksett med manglede brikker, osv osv). Vi har pleid a ta en gjennomgang et par ganger i aret, men NA skal barnelekene pakkes bort for godt!

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Virker som om dere er kjempeflinke til å gjøre ting sammen!
  Kjempekos :)

  Ønsker deg også en flott nye uke!

  Stor klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Så artig. Dere er tydeligvis flinke
  til å finne på ting sammen. Vår lille
  greie i det siste er at kællen er med
  å går tur nesten hver kveld. Dvs. jeg
  går og han sykler.

  Ha en fin uke, Anita!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 4. Tack för titten o din kommentar hos mig!
  Kram Agnetha

  SvarSlett