lørdag 24. april 2010


Lyst til å vise dere mannen i mitt liv. Øystein er verdens beste ektemann. Til sommeren har vi vært gift i 22 år. Det har vært 22 flotte år. Glemmer aldri første gang jeg så han, jeg viste med engang at der var mann min,jeg sa det til venninna mi, før jeg i det hele tatt hadde snakka med han. Han der skal jeg gifte meg med. Ho trodde jo jeg var blitt gal. Men det gikk som jeg håpet, etter 2 måneder var vi forlovet, og etter å ha kjent hverandre i 8 måneder giftet vi oss. Jeg har aldri angret et sekund. Jeg elsker deg Øystein!

3 kommentarer:

 1. Så KOOOSELIG!!! Jeg og kællen har vært gift i 20 år i august. Da er jo du/dere og jeg/kællen ett godt eksempel på at ekteskap kan holde.

  Fortsatt god lørdagskveld!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 2. Veldig kost innlegg! Alltid hyggelig a se at det KAN vare! Vi har vaert samboere i 25 ar. Flyttet sammen etter to ukers bekjentskap... det er det VILLESTE jeg har gjort noengang - kan tro mamma (og resten av familien) var hysteriske. MEN, jeg bare VISSTE det var rett! Vi giftet oss etter syv ar, sa det blir 18 ars bryllupsdag til sommeren. Ville ikke byttet ut ett eneste sekund. Sporsmalet er allikevel - Hvor ER tiden blitt av???

  Ha en fin sondag!

  SvarSlett
 3. Du, forresten... den mannen din: han er ikke oppvokst i nabobyen (rett for grensa)? Det er jo ikke det mest vanlige navnet dere har og jeg kjente nemlig en ved det navnet fra barndommen!
  God mandag!

  SvarSlett