søndag 18. april 2010


Hvert eneste år er det det samme maset, finne bikini til sommerferien. Hvis du er noen kilo for tung er det ihvertfall et stort problem. Jeg drømmer om en butikk som selger badetøy i store størrelser. I det siste har jeg bestilt noen på ellos. Legger ut noen bilder fra årets fangst. Liker spesielt godt de med bikibukse/skjørt. Noen har fortalt meg at sånne som meg egentlig burde holde seg langt unna badestrand og sol. Men jeg driter i dem jeg. Jeg lever en gang, og da skal jeg jammen kose meg.

3 kommentarer:

 1. Hei pa deg!

  Jeg "mistet" bloggen din, sa jeg ble glad da jeg sa kommentaren din hos Dentinista. Har lagt meg som folger sa jeg ikke "mister" deg igjen. Vi "ostfoldinger" ma sta sammen, vettu! ;-)

  Lurer pa hvem som tror de har fortrinnsrett til a bestemme hvem skal kan fa ga pa stranda...???!!! DET har jeg aldri brydd meg om (har ogsa noen ekstra...) Sta pa du! Med eller uten ekstra kilo! Men det er klart man ma kle seg etter figuren. Synes de var fine alle tre, jeg!

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. For noe tull Anita!!! Sånne mennesker burde ikke hatt rett til å uttale seg. Alle mennesker uansett alder eller fasong har rett til å kle av seg og nyte sommeren! Jeg er en slank person, men synes det er fantastisk at vi er forskjellige, såååå kjedelig hvis alle var like.
  Alle tre var fine men holder kanskje en ekstra knapp på den sorte og hvite;)

  Godt at du har fått mer energi, skjønner godt at du har vært frustrert.

  Ha en fin ukestart!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kos kommentar inne hos meg!

  Likte kjempegodt bloggen din og la meg sporenstreks som ny følger :)

  Nyyydelige sko! Jeg elsker også sko...

  Når det gjelder bikini, velg akkurat den DU liker og bær den med stolthet. Jeg er i akkurat samme situasjon selv -og ivrig soltilbeder :)

  Et tips er LaLina, de har det nydeligste undertøy og badetøy for ALLE størrelser.


  Klem,

  Tove

  SvarSlett