mandag 26. april 2010


Hm, litt av en dag, gør sliten. Har jobba som en gal. Egentlig var jeg sånn passe sliten før jeg klarte å komme meg på jobb i dag, jeg fant nemlig ikke parkeringsplass, og du verden som klokka flyr om morgen. Da jeg sprang opp trappa på jobb var det nesten så jeg hyperventilerte. Ettersom vi hadde så mye å gjøre i dag, klarte jeg å legge fra meg lommeboka på et "smart" sted, så smart at jeg glemte lommeboka når jeg skulle hjem. Full fart innom butikken, og så oppdager jeg: Hvor er lommeboka mi, med det samme var jeg helt sikkert på at noen hadde stålet lommeboka mi, før jeg begynte å tenke klart. Det var bare å hive seg i bilen og kjøre tilbake på jobb, og sette seg i bilkø tilbake for annen gang i dag. Nå skal jeg slappe av, og i morgen har jeg fri . Jippi!

4 kommentarer:

 1. Er gjerne sånn at alt går galt samtidig!

  Du får nyte fridagen i morgen, skrive masse (høres ut som en spennende bok jeg gleder meg til å lese :) og bare nyte våren.

  Kos å se innlegget om mannen i ditt liv, så hyggelig å prise hverandre litt!

  Ha en flott mandagskveld!

  Tove

  SvarSlett
 2. Hei pa deg!

  Ja, noen dager gar ALT pa tverke... Kan tenke meg panikken du folte... ;-)

  Godt at alt ordnet seg til slutt og at du har FRI imorgen.

  Nyt kvelden!

  klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Oj for en dag du har hatt da. Av og til blir det bare slik.Tenk at du skriver bok da. du må fortelle når du er ferdig så jeg kan kjøpe den. Elsker å lese.
  klem

  SvarSlett
 4. Puuuuuuuh!!! Høres ut som en slitsom dag, ja. Men da er det vel desto deiligere å ha fri i morgen. Men sekstimers arbeidsdag rekker jeg sjeldent å bli sliten. Ja, jeg vet jeg er heldig.

  Ha en fin dag i morgen, da - og KOS DEG MASSE!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett